Ligging & omgeving

Bed and Breakfast “Contrast” ligt aan de Brugse “reien”(kanalen), in het midden van de historische stadskern, op wandelafstand van de markt. Bij Contrast Brugge staat B&B niet alleen voor logies, maar ook voor ‘Bijzonder Bereikbaar’ want op amper 5 à 6 min stappen staat u op de Markt van Brugge en verscheidene andere bezienswaardigheden. Toch ligt Contrast Brugge in een uiterst rustige buurt, net buiten de drukke toeristische routes. Openbaar vervoer: bus 6 of 16 vanaf het station. De halte “Coupure” bevindt zich op 50 meter van ons huis. Met de wagen, vanaf de ring rond Brugge:

  • Via Katelijnepoort nr. 4 – Katelijnestraat – Dyver- Predikherenstraat- over de brug rechtsaf tot Predikherenrei 5.
  • Via Kruispoort nr. 6 – Langestraat – tegenover restaurant Karmeliet linksaf -voor de brug weer linksaf tot Predikherenrei 5.

Parkeren kan in de straat of eventueel in privé-garage (€10). Op 25 meter van ons huis is er bovendien een ondergrondse publieke parking “Centrum- Langestraat” die 24 u op 24 open is (www.alfapark.be) 8€-12€ /24h. Bij aankomst geven wij u graag alle informatie over bezienswaardigheden en heel wat tips voor een prettig verblijf in Brugge.