Gastenkamers

De kamers

De loods achteraan het huis, vroeger een kunstsmederij, werd omgetoverd tot drie unieke gastenkamers met een uitgesproken modern karakter.

De kamers hebben stuk voor stuk uitzicht op de tuin en staan in verbinding met het huis via een “gesloten doorgang”, een geometrisch, architecturaal geslaagd concept dat door zijn hedendaagse vormgeving voor een prachtig contrast zorgt met de klassieke stijl van de woning.

Alle kamers zijn gelegen op de gelijkvloerse verdieping, met privé-terras en uitzicht op de tuin. Deze kamers (Blauwe kamer, Rode kamer en Gele kamer)vormen de kern van de bed en breakfast. Ze hebben een uniek, modern, gewaagd en creatief design. Er is telkens een badkamer voorzien met douche, wastafel en toilet. Die badkamers zijn volledig uitgerust en op een elegante manier geïntegreerd in het concept.

Er is ook een internetaansluiting voorzien en er staat een TV in elke kamer. Daarnaast is er in elke kamer een extra slaapruimte of leeshoek.

Op de eerste en tweede verdieping in het voorgebouw zijn er ook kamers beschikbaar met een fraai uitzicht op de Coupure en de kanalen (Lila kamer en Zwart/witte kamer). Die kamers hebben ook elk een private badkamer met wastafel, toilet en douche.

Bekijk onze kamers: